Chicken Stroganoff

Antal personer: 2 

 

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg. Opvarme en pande med fedtstof og steg dem bløde.
2. Skyl champignon og skær dem i skiver. Tilsæt dem på panden, når løgene er bløde.
3. Når champignon er stegt, så tilsættes hvedemel på panden. Rør godt rundt. 
4. Opløs nu en hønseboullionterning i det kogende vand og tilsæt det i panden. 
5. Rør godt rundt. Tilsæt cremefraiche, evt. sennep, salt og peber. 
6. Smag til og afslut med et par dråber kulør.
7. Kog pasta efter anvisningen på pakken. 
8. Opvarm en pande med fedsstof. Rens kyllingebryst og del dem i mindre stykker. Steg dem på panden med salt og peber. 
9. Anret en portion med frisk pasta, stroganoff, stegt kylling og friskhakket persille på toppen. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort