Chili sin carne - med linser

Antal personer: 3-4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak hvidløg og løg fint. Skræl gulerødder og skær i små stykker.
2. På en pande eller gryde varmes lidt olie op. Herefter tilsættes løg, hvidløg og gulerødder. Lad det hele sautere et par min.
3. Tilsæt nu spidskommen, sambal olek, paprika og tomatpure. Rør det hele godt rundt.
4. Tilsæt røde linser og vand. Lad det hele simre i 8-10 min eller indtil linserne har suget alt vandet.
5. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre yderligere 8-10 min.
6. Dræn kidneybønner og skyl dem under koldt vand. Tilsæt dem til retten. Smag retten til med lidt kokossukker/honning, salt og peber for den rigtige balance.
7. Server med kogte ris, jalapenos eller med nachos.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort