Chokoladekage med bærskum

Antal personer: ca. 10  
Form: (springform Ø23)

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kagen: Sukker, vaniljesukker, æg, bagepulver og natron piskes sammen med en elpisker.
2. Herefter tilsættes mælk, mel, kakaopulver og smeltet smør skiftevis lidt af gangen.
3. Dejen hældes over i en form smurt med smør.
4. Kagen bages ved 185 grader varmluft i 30-35 min.
5. Kagen sættes til afkøling. Imens røres bærskum sammen.
6. Blandede bær, sukker og citronsaft koges let op i en gryde. Bærrene moses en anelse sammen.
7. Sættes på køl. Fløde piskes til flødeskum og vendes sammen med bærkompotten, når denne ikke er varm mere.
8. Kagen smøres med bærskummen og pyntes med friske bær, slik etc.

Chokoladekage med bærskum

{{ count }} kommentarer

  • Hej Gül

    Du kan lave kagen dagen før, men vi anbefaler at røre bærskum sammen på selve dagen. Du kan lave kompotten af dine bær og så blot blande bær og fløde på dagen :)

    Mvh
    Mummum

    Mummum
  • Hej igen:)
    Jeg ville lige høre om man kan lave hele kagen dagen inden man skal bruge den? Jeg tænker mht flødeskummet fx om det vil blive lidt kedeligt dagen efter eller om den stadig vil se frisk og nydelig ud?

    Gül
  • Mange tak for dit svar:)
    Har du rettet i dit opskrift eller har jeg bare ikke set det kæmpe skrift med “springform 23 cm” 😂
    Jeg laver kagen i dag glæder mig tal for en lækker blog 🙏🏼

    Gül
  • Ja, den er 23 cm :-)

    Mummum
  • Lækker opskrifter:)
    Må jeg vide hvor stor din form er?

    Gül

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort