Chokoladekage med "snyde" chokolademousse

Antal personer: 10

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kagen: Sukker, vaniljesukker, æg, bagepulver og natron piskes sammen med en elpisker.
2. Herefter tilsættes mælk, mel og smeltet smør skiftevis lidt af gangen.
3. Dejen hældes over i en form smurt med smør.
4. Kagen bages ved 185 grader varmluft i 30-35 min.
5. Kagen sættes til afkøling.
6. Imens laves moussen, som laves ved at blande dr. Oetker brevet med 2,5 dl. fløde. På den måde får man en lidt tykkere mousse.
7. Når kagen er kølet ned, så smøres moussen på. Den har bedst af at blive smurt på dagen før eller i hvert fald et par timer før, for så kan moussen trække ned i chokoladekagen og gøre den mere svampet.
8. Pynt med oreos og magic stars eller andet der lyster og sæt kagen tilbage på køl.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort