Chokoladekage - opskrift på klassens time kage

Antal personer: 6-8 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. 
2. Rør alle de tørre ingredienser sammen i en skål. 
3. Bland de våde ingredienser sammen med de tørre ingredienser og rør/pisk indtil der ingen klumper er. 
4. Hæld dejen i en smurt form (22 x 22 cm). Bag nederst i ovnen i ca. 40-45 min. Hvis du stikker en strikkepind eller tandstik ned i midten af kagen og den kommer op uden dej på er kagen færdigbagt.
5. Lad kagen afkøle helt. 

6. Rør glasuren sammen af flormelis og lunkent vand. Tilføj lidt vand af gangen, indtil din glasur har den ønskede konsistens. Smør den udover kagen og drys evt. med krymmel. 

Chokoladekage - opskrift på klassens time kage

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort