Chokoladeroulade med banan

Antal personer: 4-6

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
2. Pisk æg og sukker stivt.
3. Sigt hvedemel, kartoffelmel, bagepulver og kakaopulver i, og vend forsigtigt.
4. Smør dejen ud på et bagepapir på en bradepande, og bag den ved 175 grader i 10 minutter.
5. Pisk creme (se anvisning på pakken), tilsæt evt. lidt romessens.
6. Hak chokoladen groft.
7. Pisk fløden.
8. Skær bananen i lange strimler.
9. Bland lidt af den piskede fløde i kagecremen.
10. Læg nu et stykke bagepapir på bordet, og drys det med lidt sukker.
11. Tag bunden ud af ovnen, og løft den over på bagepapiret med sukker (toppen nedad).
12. Læg et fugtigt viskestykke over i 2 minutter, så bagepapiret er lettere at fjerne.
13. Når bagepapiret er fjernet, damper bunden hurtigt af, og der smøres med kagecreme, hvorefter bananer og chokoladen drysses på. Gem evt. lidt hakket chokolade til pynt.
14. Derefter rulles rouladen, og vippes over på et fad. Enderne skæres til.
15. Sættes på køl inden servering.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort