Churros (spanskrør)

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Vand, smør og salt kommes i en gryde og koges op.
2. Mel og vaniljesukker kommes i.
3. Der røres godt til du får en ''bolle''.
4. Gryden tages af varmen og nedkøles.
5. Hæld dejen i en skål og pisk æg i med en elpisker.
6. Hæld 1 liter olie i en gryde og varm olien op. Den skal ikke blive for varm, men heller ikke for kold. Test om olien er varm nok, ved at stikke en tandstikke ned i olien og se om den syder omkring den.
7. Kom dejen i en sprøjtepose og tryk dejen ud i lange stykker. Lad dem koge til de er gyldenbrune (ca. 3-4 minutter).
8. Læg dem på et stykke køkkenrulle, for at fedtet kan dryppe af.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort