Cremet spaghetti med kylling, soltørrede tomater og champignon

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at skære kyllingefilet i mindre stykker. Sæt også vand over til spaghetti og kog det.
2. Skær løg i små tern og skær hvidløg i små tern eller brug en hvidløgspresser.
3. På en pande varmes lidt olie op.
4. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege et par minutter.
5. Tilsæt kylling, salt og peber. Lad det stege til kyllingen er stegt.
6. Tilsæt soltørrede tomater og champignon skåret i skiver.
7. Tilsæt vand, hønsebouillionterning og madlavningsfløde.
8. Lad det hele koge op.
9. Når spaghetti er kogt, tilsættes pasta til panden. Rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber og riv evt. lidt frisk parmesan eller revet mozarella til sidst. Drys til sidst med lidt frisk persille.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort