Crispy chicken burgere med chili/hvidløgsmayo, syltede rødløg og avocadocreme

Antal: 4-5 personer 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bag burgerboller og lav syltede rødløg. 
2. Bland mayonnaise og cremefraiche med chili, hvidløg og krydderierne. 
3. Blend 3 avocado med en stavblender til en ensartet masse. Bland herefter lidt cremefraiche i og smag til med salt, peber og citronsaft (eller se opskrift HER
4. Skær rød peber og tomater i skiver. Skyld salat og riv blade fra. 
5. Rens kyllingebryst og skær dem midt over, så de bliver halvt så høje. 
6. Knus nu cornflakes med krydderier ved enten at bruge en kødhammer eller i en blender. Hæld blandingen i en dyb skål. Pisk herefter æg og hæld det i en anden skål. Nu er du klar til at panere kyllingen.
7. Beklæd en bageplade med bagepapir. Vend nu kyllingen, en ad gangen, i æggemassen og bagefter i cornflakes blandingen. Læg dem på bagepladen.
8. Bag dem i en forvarmet ovn på 220 grader i 20-22 minutter (alt efter hvor højde de er).
9. Byg nu burgeren ved at smøre chili/hvidløgsmayo på under- og overbolle, derefter lægges salat, rød peber, crispy chicken, tomat, avocadocreme og syltede rødløg. Læg overbolle på og stik evt. et spyd igennem. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort