Crispy chicken - chicken nuggets

Antal: ca. 30 små nuggets 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skær sener og andet fra kyllingebryst. Skær kyllingebryst i mindre stykker på størrelse med en nugget. 
2. I en skål hældes hvedemel op. I en anden piskes de to æg sammen og i en tredje skål hældes rasp op, som blandes med salt og peber. 
3. Først vendes de små kyllingestykker i hvedemel, herefter i æggeblanding og til sidst i rasp. Læg de færdigpanerede stykker på en tallerken eller på et stykke bagepapir. Fortsæt sådan med alle dine stykker. 
4. I en gryde varmes rapsolie op. Tjek om oliven er varm nok ved at stikke spidsen af en tandstik ned i olien. Hvis olien syder rundt om tandstikken, så er olien varm og klar. 
5. Fritér 3-4 små nuggets af gangen. Læg dem forsigtigt ned i den varme olie. 
6. Vend dem om med en hulske eller gaffel, når de har fået en gyldenbrun farve. 
7. Gør en tallerken klar med køkkenrulle eller fedtsugende papir. Tag dine færdige nuggets om af den varme olie med en hulske og læg dem på papiret. 
8. Fortsæt sådan med alle dine nuggets. 
9. Server med det samme. 
10. Hvis du ikke vil spise alle, så kan du fryse de resterende ned og blot varme dem op i ovnen en anden gang ved 200 grader varmluft i ca. 20-25 min. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort