De bedste hindbærsnitter

Antal: 30-35 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bland flormelis. hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og salt i en skål. 
2. Skær smørret i tern og tilsæt det sammen med vand i skålen.
3. Ælt nu dejen med dine fingre til den bliver til en klump. 
4. Sæt dejen i køleskabet i en time. 
5. Del dejen i to klumper. Drys med mel på bordet. Rul nu den ene klump ud med en kagerulle. 
6. Find nu et glas som har den rette størrelse, som du ønsker. Pres nu små ''småkager'' og placer dem på en bageplade med bagepapir. Der skal cirka laves 60-70 stk. 
7. Opvarm ovnen på 200 grader varmluft og bag dem i 8-10 minutter til de er gyldne. 
8. Lad dem afkøle på en bagerist. 
9. Når de er afkølet putter du en teskefuld syltetøj i mellem to småkager og presser dem sammen. 
10. Rør nu din glasur af flormelis og kogende vand. Læg 1/2 teskefuld på hver kage og drys med frysetørret hindbær eller krymmel.
11. Pak dem ned i en lufttæt beholder. Sæt dem evt. på køl, så holder de længere.


Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort