Den bedste chili con carne

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skær løg, bladselleri, gulerødder, peberfrugt og chili ud i små tern. Pres hvidløg i eller hak det fint.
2. I en gryde varmes 1/2 dl. olie op. Herefter tilsætter du alle dine grøntsager, som du har hakket. Lad det hele svitse i 5 minutters tid.
3. Nu tilsætter du hakket oksekød og vender det godt rundt sammen med grøntsagerne, indtil det er brunet.
4. Tilsæt nu alle dine krydderier; oregano, timian, spidskommen, kanel og laurbærblad (skal i helt og ikke hakkes).
5. Rør det hele godt sammen og tilsæt herefter en dåse hakkede tomater, 1 dl. vand og din halve boullionterning. Nu lader du det hele simre ved lav varme i minimum 30-60 min. Jo længere tid det simrer, jo bedre bliver retten. Bedste resultat opnås ved at lade din chili con carne simre i 3-4 timer ved lav varme.
6. Tilsæt til sidst drænede røde kidneybønner og rør den mørke chokolade i lige inden servering. Smag til med salt og peber.
7. Server med en klat kold cremefraiche, nachos og ris.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort