Den bedste kanelkage

Antal: 6 personer 
Form: Springform, 22 cm. i diameter 

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 
2. Smelt smør og bland det herefter med sukker i en skål. 
3. Tilsæt kærnemælk, vaniljesukker, kanel og natron. Rør rundt med et piskeris. 
4. Tilsæt hvedemel og rør det hele godt sammen. 
5. Smør en form med lidt smør. Hæld dejen over i formen. Bages i ca. 30 min. 
6. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af. 
7. I en lille gryde blandes alle ingredienserne til glasuren. Varmes op ved lav varme, imens der røres. 
8. Når glasuren er ensartet, så er den færdig. Hæld den over kagen og lad den sætte sig. 
9. Opbevar kagen ved stuetemperatur pakket ind i en plastikpose eller med husholdningsfilm over. Den bliver faktisk kun bedre af at få lov til at stå til dagen efter. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort