Den nemmeste pizzadej (uden røremaskine og æltning)

Antal: 2 stk. medium pizzaer

Den absolut nemmeste pizzadej, som ikke kræver æltning! Du får den lækreste, sprødeste pizza med en dejlig skorpe. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer. 
2. Start med at røre gæren ud i vandet. 
3. Tilsæt herefter 100 g. hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt. 
4. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. 
5. Næste dag. Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 2 lige store dele og form dem som boller. Lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 1,5 - 2 timer. 
6. Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op. 
7. Rul dine pizzadeje ud til pizzaer og placer dem på hver deres stykke bagepapir. Fordel herefter tomatsauce og ønsket fyld. 
8. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk pizzaen hen på bagepladen. 
9. Bag herefter pizzaen i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort