Den ultimative cheeseburger

Antal: 4-5 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

Burgerboller:
1. Lunkent vand blandes med gær og sukker. Lad det stå og trække et par min.
2. Tilsæt herefter salt, olie og mel. Ælt til du har en ensartet dej, som ikke klistrer. Det gøres nemt på en røremaskine.
3. Del din dej i enten 5 eller 8 stykker - alt efter hvor store du vil have bollerne.
4. Tril til boller og tryk dem en anelse flade. Placer på en bageplade med bagepapir.
5. Sæt bollerne til hævning i cirka 1,5 time. Og ja, vi lader dem kun hæve én gang. Vi har erfaret, at vi får de blødeste og mest luftige boller på den måde.
6. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
7. Pensl FORSIGTIGT dine burgerboller med et sammenpisket æg. Drys med sesamfrø.
8. Bag dine boller i cirka 15-18 min. - alt afhængig af hvor god din ovn er.
9. Tag bollerne ud og lad dem afkøle.

Syltede rødløg: 
1. Bring eddike og sukker i kog.
2. Skær rødløg i skiver af cirka 0,5 cm. Tag din eddike-sukkerblanding af varmen og tilsæt dine agurker, så de bliver dækket. Lad det stå og trække i minimum 30 min. Kan også opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i 2 ugers tid.

Syltede agurker: 
1. Bring eddike og sukker i kog.
2. Skær agurk i skiver af cirka 0,5 cm. Tag din eddike-sukkerblanding af varmen og tilsæt dine agurker, så de bliver dækket. Lad det stå og trække i minimum 30 min. Kan også opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i 2 ugers tid.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort