Eclairs med vaniljecreme og chokolade

Antal: 15-18 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 230 grader varmluft. 
2. I en gryde tilsættes mælk, vand, smør, sukker og salt. Bring det i kog. 
3. Når det koger og smør er smeltet, tag gryden af blusset og tilsæt hvedemel og rør det godt sammen med en træske. 
4. Når du har en ensartet masse, hæld da dejen over i en alm. skål og lad det afkøle 2 min. 
5. Tilsæt nu 5 æg i alt, men kun ét af gangen, hvor der røres godt imellem hvert æg. Du skal til sidst have en blød, glansfuld dej. 
6. Put din dej op i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt lange stænger ud på ca. 4-5 cm. med 2-3 cm. mellemrum mellem hver. 
7. Fortsæt sådan, indtil du ikke har mere dej.  Pensl dine Eclairs med det sidste æg. 
8. Placer dine bageplader i ovnen og sluk ovnen. De skal have 10 min. imens ovnen er slukket. Imens de er i ovnen, rør da din vaniljecreme sammen. 
9. Efter de 10 min. tænd da ovnen på 160 grader varmluft. Bag dem i 20 min. 
10. Tag dine bageplader ud af ovnen og lad dine eclairs afkøle på en bagerist. 
11. Følg brugsanvisningen på pakken til kagecremen. Hæld din kagecreme op i en sprøjtepose evt. med en meget lille tyl.
12. Lav 2-3 små huller i bunden af hver eclair og sprøjt din creme ind i de små huller, så cremen fylder luftrummet i dine eclairs.
13. Forsæt sådan med dem alle. Rør din glasur sammen og dyp hver eclair i glasuren. 
14. Server med det samme eller opbevar i køleskabet. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort