Fajitas med hjemmelavede tortillas

Antal personer: 4

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Først laves hvedetortillas.
2. Hvedemel og salt blandes i en skål.
3. Smør smuldres i og det æltes med fingrene.
4. Vandet tilsættes og det æltes yderligere indtil du har en smidig dej.
5. Dejen hviler 15 min.
6. En tør pande opvarmes på komfuret (middelhøj varme).
7. Derefter deles dejen i 10 lige store stykker og de rulles ud, indtil du har den ønskede tykkelse.
8. Pandekagerne bages kort på den tørre pande på begge sider.
9. Placeres på en tallerken overdækket med et fugtigt viskestykke. På den måde undgår du, at de bliver tørre.
10. Smelt derefter smør på en pande.
11. Hak løg og peberfrugt i strimler og steg på panden med krydderierne og honningen.
12. Tag det af panden, når grøntsagerne er blevet karamelliseret.
13. Steg kylling og skær i strimler, og læg dem ovenpå grøntsagerne.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort