Frikadeller - mormors opskrift på de bedste frikadeller

Antal: 12 store 
Tip: Lav en stor portion og frys nogle af dem ned, så du har nem aftensmad en anden dag. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Opløs bouillionterning i 0,25 dl. kogende vand.
2. Pil løg og riv det på et rivejern.
3. Kødet æltes sammen med løg, mælk, hvedemel, bouillionvand og godt med salt og peber.
4. Sæt herefter farsen på køl i 30 min.
5. Farsen formes til frikadeller. Et godt tip er at bruge en ske, som dyppes i vand imellem hver frikadelle. Form frikadellen mellem skeen og din håndflade. 
6. Frikadellerne steges ved middelhøj varme i rigeligt fedtstof (så bliver de bedst). 

Frikadeller - mormors opskrift på de bedste frikadeller

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort