Fyldte bagekartofler

Antal: 4 stk.  

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skyl kartoflerne og skær et kryds i dem.
2. Læg kartoflerne i et lille fad og bag dem i 1 time ved 200 grader varmluft.
3. Steg bacontern på panden (det er vigtigt at du ikke hælder fedtstoffet fra).
4. Hak forårsløg og rødløg.
5. Udhul kartoflerne, så kun skindet er tilbage.
6. Læg det kartoffel du har skrabet ud i en skål.
7. Tilsæt cremefraiche, salt, peber og smør.
8. Pisk nu til mos.
9. Tilsæt nu bacon, forårsløg og rødløg.
10. Smag til med salt og peber, og tilsæt evt. hvidløg.
11. Fyld nu kartoffelskindet med mosen og bag dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader varmluft. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort