Fyldte portobellosvampe med spinatfyld og parmesan

Antal: 5 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rens dine portobellosvampe og fjern stilken og skrab det "brune" væk indeni svampen.
2. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
3. Pensl svampene med lidt olivenolie.
4. Bag dem herefter 5 min. Tag dem ud af ovnen og vend dem rundt, bag dem i yderligere 5 min. Tag dem ud af ovnen.
5. Imens dine svampe er i ovnen, så gøres spinatfyldet klar.
6. Hak hvidløg og løg fint. Hak spinat groft.
7. På en pande tilsættes 2 spsk. olie. Herefter tilsættes hvidløg og løg. Lad det sautere et par minutter, inden spinaten også tilsættes.
8. Lad det hele sautere, indtil spinaten er faldet helt ned.
9. Hæld det over i en skål.
10. Skær mozzarellaost i små tern.
11. Riv parmesanost.
12. Tilsæt de to slags oste til spinatblandingen og rør det godt rundt. 
13. Fordel fyldet i dine bagte portobellosvampe. Top evt. med lidt ost på toppen. Drys lidt salt og peber på toppen.  
14. Svampene bages i ca. 4-5 min. indtil osten er smeltet. 
15. Tag dem ud af ovnen og pynt dem evt. af med lidt friske spirer eller server dem, som de er. 

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort