Gluten- og sukkerfri chokoladekage med chokoladecreme

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bananer, æg, dadler, usødet kakao, hakket mørk chokolade blendes enten med en stavblender eller i en foodprocessor.
2. Hældes over i en skål og herefter tilsættes mandelmelen og bagepulveret
3. Dejen hældes herover i en springform. Vi brugte en lille springform smurt med lidt smagsneutral olie.
4. Bages ved 180 grader varmluft i 30-35 min.
5. Afkøles på en bagerist.
6. Cremen laves ved at sætte kokosmælken på køl eventuelt natten inden. Herefter skrabes det ”tykke” fra kokosmælken ud i en lille gryde (undgå at få kokosvand med). Herefter tilsættes peanutbutter og chokolade og det opvarmes langsomt under omrøring.
7. Når chokoladen er smeltet og du har en lind masse. Så sættes cremen på køl.
8. Når cremen har sat sig, så deles kagen i to lige store dele og den smøres med creme i midten og på toppen. Pyntes med friske bær eller serveres som den er.

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort