Glutenfri banankage på kun 6 ingredienser - den nemmeste banankage uden hvid sukker

Antal: 8 små stykker
Form: 18 x 14 cm. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Ovnen tændes på 180 grader varmluft. 
2. Alle ingredienserne blendes sammen. 
3. Hældes i et ovnfast fad beklædt med bagepapir (så er det nemt at få kagen op). Vi brugte et fad på 18 x 14 cm. 
4. Bages i ca. 20-25 min. 
5. Tages ud af ovnen og nedkøles. 
6. I en lille gryde puttes chokolade (hakket i mindre stykker), mælk og evt. nødder i. Tænd ved lav varme og rør rundt med en dejskraber, indtil du har en ensartet glasur. 
7. Smør på din kage. 
8. Server med det samme eller sæt i køleskabet, indtil servering. 

Glutenfri banankage på kun 6 ingredienser - den nemmeste banankage uden hvid sukker

{{ count }} kommentarer

  • Hej Kristina

    Vi bruger en fra mærket “Machandal”. Den er nemlig kun lavet på peanuts og lidt salt og indeholder derfor ikke palmeolie osv.
    Vi køber den i Aldi, Rema1000, Normal og nogle gange Netto. Er sikker på, at du også kan finde den i større supermarkeder :)

    Vh
    Amanda/Mummum

    Mummum
  • Hvilken peanutbutter har i brugt?

    Kristina

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort