Sund kanelkage - glutenfri og uden hvid sukker

Antal: 1 stk. 
Form: springform (diameter: 16-18 cm)

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Start med at fjerne sten fra dadler. 
2. Kikærter drænes og tørres godt. 
3. Tilsæt dadler, æg, kanel, salt og bagepulver. Blend det hele sammen med en stavblender. 
4. Hæld kagen over i en smurt form. 
5. Bag kagen på midterste rille i cirka 25-30 min. (hold øje med den, ikke alle ovne er ens).
6. Stik en strikkepind, grillspyd eller andet langt og tyndt ned i kagen for at tjekke om den er færdig. Hvis pinden kommer ud ren, så er kagen færdig.
7. Lad kagen køle ned.
8. Blend de iblødsatte cashewnødder med færdiglavet kaffe, mælk, dadler, honning og kakaopulver. Det gøres nemt i en minihakker eller en foodprocessor. Blend til du har en ensartet glasur. Smag den til. Skal den være lidt sødere, tilsæt da lidt ekstra akaciehonning. 
9. Fordel glasuren udover kagen.

 

Sund kanelkage - glutenfri og uden hvid sukker

Sund kanelkage - glutenfri og uden hvid sukker

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort