Græsk salat med fetaost og soltørrede tomater

Antal: ca. 4 personer

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Halver agurken på langs. Tag det "våde" ud med en lille teske. Skær agurken i små stykker på ca. 1 cm.
2. Halver cherrytomater. Skræl løg og skær i tynde skiver.
3. I en skål blandes spinat, agurker, cherrytomater, rødløg og soltørrede tomater.
4. Herefter hældes olivenolie udover, samt salt og peber tilsættes. Rør det hele godt rundt.
5. Top til sidst med fetaost.
6. Server med det samme eller gem i køleskabet til senere.  

Græsk salat med fetaost og soltørrede tomater

Græsk salat med fetaost og soltørrede tomater

{{ count }} kommentar

  • Lækker salat – virkelig god og smagfuld 😍
    Men hvorfor skal det våde ud af agurken?😊

    Lene

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort