Græske fladbrød

Antal stk: 8

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Lunkent vand og mælk blandes med gær. Herefter tilsættes salt, olie og yoghurt natural og der røres rundt.
2. Så tilsættes mel lidt efter lidt. Det hele kan sagtens røres sammen med en grydeske.
3. Dejen æltes sammen og sættes til hævning et lunt sted i minimum 1 time.
4. Dejen hældes ud på et meldrysset bord. Herefter deles den i 8-10 stykker.
5. De små klumper dej rulles ud til en cirkel. Husk de hæver, så de skal være cirka 0,4 - 0,5 cm. i højden.
6. Varm en pande op. Kom lidt olie på og bag dine brød på panden. De skal have cirka 1 minut på hver side. Pas på panden ikke bliver for varm, da dine brød bliver brændte og ikke bagt indeni.
7. Sådan fortsætter du med alle brødene.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort