Græske frikadeller med fetaost

Antal: ca. 15-18 små deller 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. 
2. I en skål blandes oksekød med løg og hvidløg. Herefter smuldres fetaost i. 
3. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det til en ensartet fars. Hvis den er lidt for tynd, så tilsæt lidt mere havregryn. 
4. Form til små frikadeller. Steg på en pande i fedtstof ved medium varme. 
5. Server med det samme, evt. med en græsk salat og græske kartofler. 

Græske frikadeller - med fetaost

2 kommentarer

  • Hej Sofie
    Ca. 7-8 min. på hver side :)

    Kh
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Hvor lang tid skal de ca steges? :-)

    Sofie

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort