Grøntsagspølsehorn - sunde pølsehorn med grøntsager

Antal: 10 stk. 
Tip: Kan fryses. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start ovnen på 180 grader varmluft. Riv eller hak gulerødder og broccoli meget fint. Vi brugte en minihakker.
2. Hæld det over i en skål og bland det med salt, æg og bagepulver.
3. Blend nu havregryn til mel og tilsæt det og sesamfrø i skålen. Lad din dej stå og trække i 15 min, så sesamfrø og havregryn kan suge noget af væsken. Hvis dejen stadig er meget våd, tilsæt da lidt ekstra havregryn. 
4. Gør nu en bageplade beklædt med bagepapir klar. Put ”dej” rundt om pølserne og placer dem med et stykke mellemrum. Drys evt. med lidt sesamfrø og/eller hørfrø på toppen. Et godt tip: læg en klump "dej" på bagepladen. Herefter placeres pølsen ovenpå og der lægges et "låg" af dej ovenpå pølsen igen. 
5. Bag dem i cirka 25 minutter.
6. Lad dem afkøle på en rist, så bunden ikke bliver blød. Server evt. med ketchup.

Sunde, proteinrige og mættende pølsehorn på kun 5 ingredienser

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort