Grov foccacia med cherrytomater, fetaost, pesto og ruccola

Antal: 1 stk. bradepande

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rør gæren ud i vandet.
2. Tilsæt olie, salt og mel.Ælt dejen godt. Hvis du har en røremaskine, så anbefaler vi helt klart at gøre det der i. Det er meningen, at dejen skal være våd og klistret.
3. Put bagepapir i en dyb bradepande. Smør bunden med olivenolie. Hæld dejen over i bradepanden. Hav en skål med varmt vand og dyp dine fingre deri og fordel herefter dejen rundt i bradepanden, så den når helt ud til kanterne. Den skal være tynd, da den hæver godt op.
4. Lad dejen hæve et lunt sted i 40 minutter.
5. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Lav små fordybninger i dejen med dine fingre. Smør olivenolie ovenpå. Fordel cherrytomater skåret i halve ovenpå.
6. Smuldr fetaost ovenpå.
7. Bag brødet i ca. 15-17 min. alt afhængig af hvor kraftfuld din ovn er.
8. Tag bradepanden ud af ovnen, når det er færdigbagt. Fordel skyllet ruccola, basilikumspesto, pinjekerner og evt. lidt friske cherrytomater ovenpå.

Tip: Brødet er virkelig lækkert, hvis det lige får en tur på brødristeren efter eller hvis du har en rest, som ryger i køleskabet. Det gør bunden rigtig sprød og sætter faktisk lige prikken over i'et.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort