Grove pitabrød med rugmel

Antal: 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rør gær ud i vandet. 
2. Tilsæt salt, rugmel og hvedemel og ælt til du har en smidig dej. 
3. Dæk skålen med et viskestykke eller husholdningsfilm og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 1 time eller indtil den er hævet til dobbelt størrelse. 
4. Drys lidt mel ud på bordet. Slå dejen ned og del den i 8 stykker. 
5. Rul ud med en kagerulle. Placer på et stykke bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 min. 
6. Tænd imens ovnen på 250 grader varmluft og lad en bageplade være i ovnen, så den også bliver varmet op. 
7. Når ovnen er varm nok, så tager du den varme bageplade ud af ovnen og hiver bagepapiret med dine pitabrød over på bagepladen. Bag kun en plade af gangen. 
8. Herefter bages de på anden nederste rille i ovnen i ca. 7-8 min. alt efter hvor god din ovn er. De skal gerne hæve helt op og blive hule. 
9. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle på en bagerist.
10. Fyld med ønsket fyld. 

Tip: De kan også sagtens fryses ned og tages op efter behov. 

Grove pitabrød med rugmel

Grove pitabrød med rugmel

Grove pitabrød med rugmel

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort