Grove squashbrud - boller med squash og fuldkorn

Antal: 20 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

 1. Gæren opløses i vandet.
2. Herefter tilsættes olie, surmælksprodukt, salt, honning og til sidst de forskellige typer mel. 
3. Dejen æltes smidig, og sættes herefter til hævning indtil dejen er hævet til deobbelt størrelse. Det tager ca. 1 time. 
4. Squash rives, og solsikkekerner måles op.
5. Ovnen tændes på 220 grader, og en bradepande med bagepapir gøres klar.
6. Når dejen er færdig med at hæve tilsættes revet squash, solsikkekerner, hørfrø og æg i skålen. Dejen æltes med fingrene, og det er meningen den skiller lidt. Dejen skal ikke æltes ''perfekt''.
7. Når alt er masseret i, så laves der 20 klumper dej på bradepanderne. 
8. Bollerne efterhæver i 30 minutter, og bages ved 220 grader varmluft i ca. 13 minutter.

Grove squashbrud - boller med squash og fuldkorn

Grove squashbrud - boller med squash og fuldkorn

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort