Gryderet med kylling og sød kartoffel

Antal personer: 3-4

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde


1. Løg pilles og skæres i strimler. Kyllingebryst skæres i enten tern eller strimler. Hvidløg presses i en hvidløgspresser. Søde kartofler skæres i små tern og det samme med peberfrugt.
2. I en gryde varmes lidt olie op. Herefter tilsættes løg, som sauteres indtil de er gyldenbrune, herefter tilsættes kylling. Krydderier tilsættes.
3. Herefter tilsættes søde kartofler, som steges med 2-3 min. Så tilsættes hakkede tomater og kokosmælk. Det hele koger op og småsimrer i 10-15 min. Et par minutter før det er færdigt, så tilsættes peberfrugt skåret i tern og evt. friskhakket persille eller koriander. Det hele smages til med salt og peber.
4. Ris koges efter posens anvisning og det hele serveres samlet.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort