Gulerodskage med fuldkornsmel

Antal personer: 4-6

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Æg og farin piskes sammen til en luftig masse.
2. I en anden skål blandes alle de tørre ingredienser.
3. Gulerødder og smeltet smør tilsættes til æggemassen og til sidst røres de tørre ingredienser i.
4. En springform eller bageform smøres med lidt smagsneutral olie, smør, margarine eller andet fedt.
5. Dejen fordeles i formen og bages ved 175 grader varmluft i cirka 40 min.
6. Hvis man er i tvivl om kagen er færdig, så kan man lige stikke en strikkepind, tandstik eller andet ned i kagen for at tjekke. Hvis den kommer ud "ren", så er kagen færdig.
7. Når kagen er færdig, så sættes den til afkøling.
8. Frosting røres sammen ved at blande de tre ingredienser sammen. Kagen smøres med frostingen, når den er afkølet.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort