Hasselback kartofler - bagte, sprøde kartofler

Antal personer: 2 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne rene (du kan også skrælle dem). 
2. Skær lidt af bunden, så kartoflen kan stå uden at vælte. 
3. Skær tynde skiver ned gennem 2/3 af kartoflen. 
4. Placer kartoflerne i et ildfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir. 
5. Smelt smør og bland med olivenolie, salt og timian. 
6. Pensl kartoflerne med din blanding. 
7. Bag kartoflerne i en forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 1 time. 
8. Pensl dem 3-4 gange undervejs med din blanding. 
9. Når de er færdigbagte, drys evt. med lidt mere salt og server med det samme. 

Hasselback kartofler - bagte, sprøde kartofler

Hasselback kartofler - bagte, sprøde kartofler

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort