Hvidkålsrouletter i fad

Antal personer: 4

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at hakke hvidkål i små stykker.
2. Put alt hvidkålen op i en stor gryde med vand, der dækker. Lad det hele koge med lidt salt, indtil hvidkålen er kogt mør.
3. Rør din fars sammen ved at blande hakket kød, æg, hakket løg, presset hvidløg, havregryn, finthakket persille, salt og peber.
4. Smør et ovnfast fad med smør i bunden og på kanterne.
5. Dræn din kål for vand (gem evt. vandet, hvis du vil lave en sauce der til).
6. Start med et lag kål i bunden af fadet. Pres kålen godt ned.
7. Herefter placerer du alt kødet ovenpå og fordeler det udover hele fadet.
8. Slut til sidst af med et lag kål på toppen også. Pres det hele godt ned. Drys med salt og peber på toppen og fordel evt. lidt smørklatter eller lidt olivenolie på toppen.
9. Bag i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 30 min.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort