Indbagt laks med hollandaise og bagt peberfrugt

Antal personer: 2-3

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Bland naturalost med hakket hvidløg, dild, persille og salt - og skær skindet af laksen.
3. Rul nu butterdejen ud, og læg laksen på i en lang stribe i den ene side. Smør ostecremen ovenpå. Fold nu den anden side henover laksen, og pres siderne sammen. Lav evt. nogle snit i dejen.
4. Skær peberfrugt i skiver og smør dem med lidt olie og drys lidt salt på.
5. Læg den indbagte laks og peberfrugterne på en bageplade og bag dem i ovnen i 25 minutter.
6. Nu skal saucen laves. Først smeltes smørret i en gryde.
7. Derefter skal smørret tages fra i et lille krus. Ved lav varme kommes æggeblommer i gryden sammen med hvidvin. Dette røres godt rundt, indtil det samler sig. Derefter tilsættes lidt smør af gangen, hvorefter saucen til sidst smages til med salt, peber og citronsaft. Pas på for meget varme, da saucen så kan skille.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort