Islagkage med friske bær

Antal personer: 8-10
Springform Ø22 cm
Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
2. Pisk æggehvider stive med flormelis. Det skal være helt hvidt.
3. Hak nødder. Vend dem forsigtigt rundt i æggehvidemassen. Smør en springform med lidt smør eller margarine.
4. Hæld dejen i formen. Bag på nederste rille i ovnen i 30-40 min.
5. Sæt din nøddebund til afkøling.
6. Bring de frosne hindbær i kog og lad det køle ned i fryseren. 
7. Pisk æggeblommer, vaniljesukker og flormelis, indtil det bliver hvidt. I en anden skål piskes fløde. 

8. Vend først æggeblommemassen sammen med fløden. Vend herefter de afkølede hindbær i. 
9. Fordel isen ovenpå nøddebunden i springformen. Sæt islagkagen i fryseren i mindst 3-4 timer.
10. Pynt med friske bær. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort