Islagkage med marcipanæg og nøddebund - Påskeis

Antal personer: 8-10
Springform Ø22 cm
Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
2. Pisk æggehvider stive med flormelis. Det skal være helt hvide.
3. Hak nødder meget fint. Vend dem rundt i æggehvidemassen. Smør en springform med lidt smør eller margarine.
4. Hæld dejen i formen. Bag på nederste rille i ovnen i cirka 40 min.
5. Sæt din nøddebund til afkøling.
6. Pisk æggeblommer og flormelis, indtil det bliver hvidt.
7. Hak påskeæggene og lys chokolade groft. Pisk fløde til en let skum.
8. Vend først æggeblommemassen sammen med fløden. Vend herefter chokoladen i.
9. Fordel isen ovenpå nøddebunden i springformen. Sæt islagkagen i fryseren i mindst 3-4 timer.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort