Kærnemælkshorn med marcipan

Antal: 8-10 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Smelt smør og nedkøl det ved at tilsætte kærnemælk. Opløs gæren heri.
2. Tilsæt sukker og æg og rør rundt. Lidt af gangen tilsættes mel, og dejen æltes tilden er smidig.
3. Lad dejen hæve 20 minutter et lunt sted.
4. Rul nu dejen ud i en cirkel på størrelse med en pizza. Skær 8-10 trekanter. Skær marcipan i stave og rul så horn med et stykke marcipan i midten.
5. Læg hornene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 1 time.
6. Pensel dem med æg, drys med perlesukker og mandelfalger – og bag dem i ovnen i cirka 12 minutter ved 200 grader varmluft.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort