Kærnemælkshorn med marcipan
Antal: 8-10 stk.

Ingrediensliste
25 g. gær
1 dl. kærnemælk
50 g. smeltet smør
3 spsk. sukker
1 æg
4-5 dl. hvedemel
60 g. marcipan
1 æg til pensling
Mandelflager
Perlesukker
Fremgangsmåde
1. Smelt smør og nedkøl det ved at tilsætte kærnemælk. Opløs gæren heri.
2. Tilsæt sukker og æg og rør rundt. Lidt af gangen tilsættes mel, og dejen æltes tilden er smidig.
3. Lad dejen hæve 20 minutter et lunt sted.
4. Rul nu dejen ud i en cirkel på størrelse med en pizza. Skær 8-10 trekanter. Skær marcipan i stave og rul så horn med et stykke marcipan i midten.
5. Læg hornene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 1 time.
6. Pensel dem med æg, drys med perlesukker og mandelfalger – og bag dem i ovnen i cirka 12 minutter ved 200 grader varmluft.