Kanelbrød

Antal: 1 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt cremefraiche, sukker, kardemomme, salt og vaniljesukker.
2. Tilsæt skiftevis blødt smør og hvedemel, til at dejen er smidig og ikke klistrer til kanterne.
3. Rul dejen ud i et kvadrat på cirka 40x40 cm.
4. Bland sukker, brun farin, kanel og blødt smør sammen og rør det godt rundt. Smør det på dejen med en dejskraber.
5. Rul nu dejen til en rulle. Skær dem i 1 cm tykke skiver.
6. Put bagepapir i en rugbrødsform, og læg skiverne ned i. Se evt. billede.
7. Lad brøddet hæve i en time et lunt sted.
8. Derefter pensles det med sammenpisket æg, og bages i en forvarmet ovn ved 190 grader i 25-30 minutter.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort