Kanelgifler

Antal: ca. 24 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt cremefraiche, sukker, kardemomme, salt og vaniljesukker.
2. Tilsæt skiftevis blødt smør og hvedemel, til at dejen er smidig og ikke klistrer til kanterne.
3. Rul dejen ud i et langt rektangel på cirka 20x70 cm.
4. Bland sukker, brun farin, kanel og blødt smør sammen og rør det godt rundt. Smør det på dejen med en dejskraber.
5. Rul nu 3 cm dej hen over, og rul igen og igen. Se evt. ovenstående billeder.
6. Brug en skarp kniv til at skære giflerne. De skal være cirka 3 cm tykke.
7. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem hæve i 50 minutter.
8. Derefter pensles de med sammenpisket æg, og bages i en forvarmet ovn ved 190 grader i 10 minutter.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort