Kanelsnurrer

Antal: 8-10 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Smelt smør og nedkøl det ved at tilsætte creme fraiche. Opløs gæren heri.
2. Tilsæt sukker og æg og rør rundt. Lidt af gangen tilsættes mel, og dejen æltes til den er smidig.
3. Lad dejen hæve 20 minutter et lunt sted.
4. Rul nu dejen ud i en aflang cirkel. Jeg lavede den cirka 45x17 cm.
5. Bland farin, kanel og smør i en skål, og smør det på halvdelen af dejen (den nederste halvdel). Fold nu den anden halvdel dej over.
6. Brug et pizzahjul til at skære strimler. Fold nu snurrer ved at kludre og dreje strimlerne godt.
7. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 1 time.
8. Pensel dem med æg og drys evt. med perlesukker. Bag dem i ovnen i cirka 12 minutter ved 200 grader varmluft.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort