Kanelstjerne

Antal personer: 4-6 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Opløs gæren i mælk og vand.
2. Tilsæt æg, sukker, salt og olie.
3. Hvedemel tilsættes, og der æltes til dejen bliver smidig.
4. Dejen deles i 4 lige store boller.
5. Hver del rulles ud og skæres efter, til at de hver især får en størrelse som en middagstallerken.
6. Kanelremoncen røres sammen.
7. Første lag dej smøres med remonce, og det samme gøres igen - indtil der er 4 lag.
8. Se video hér, for at se hvordan den laves.
9. Lad stjernen hæve i 1 time tildækket, og derefter pensles den med 1 æg.
10. Tænd ovnen, og bag stjernen i en forvarmet ovn på 190 grader varmluft i 20 minutter.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort