Karamel cups

Antal: 6-8 stk. 
Opbevares på køl i 7-8 dage.

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med 1. lag. Blend dadler. Det er nemt i en minihakker eller foodprocessor. Tilsæt mandler og kakaopulver. Alternativt, hvis du ikke har en foodprocessor eller minihakker, så kan du hakke dadler og mandler meget fint og ælte det godt sammen med hænderne.
2. Fordel første lag i muffinsforme (vi bruger silikoneforme, men alm. papirforme kan også sagtens bruges).
3. Lav 2. lag. Blend alle ingredienserne godt sammen.
4. Fordel "karamellen" ovenpå 1. lag.
5. I en gryde eller i mikroovnen smeltes kokosolie. Hak chokolade fint og bland det sammen med den varme, smeltede kokosolie. Rør rundt indtil du får en ensartet masse, hvor alt chokoladen er smeltet.
6. Fordel chokoladen ovenpå som det sidste lag.
7. Sæt dine muffinsforme på en tallerken og sæt dem i køleskabet i minimum 1 time eller indtil chokoladen har sat sig.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort