Kartoffel-gulerods-chili suppe

Antal personer: 2-3

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i små stykker. Pil løg og rens porre og skær også disse i små stykker.
2. I en gryde varmes lidt fedtstof op. Herefter tilsættes alle grøntsagerne. Tilsæt nu tørret chili og vend det hele godt sammen.
3. Tilsæt vand og hønseboullionterning.
4. Lad det hele koge indtil grøntsagerne er møre. Dette tager omkring 15-20 min.
5. Blend det hele med en stavblender eller i en blender.
6. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt madlavningsfløde.
7. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra tørret chili, hvis den skal være stærkere.
8. Server med stegt bacon og friskhakket persille.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort