Klassisk millionbøf med kartoffel/gulerodsmos

Antal portioner: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak løg i små tern. Og opvarm en gryde med vand til kartofler og gulerødder.
2. Skræl nu kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker.
3. Lad dem koge til de er møre.
4. Opvarm en gryde med olie og steg løg ved middel varme til de er bløde.
5. Tilsæt nu det hakkede oksekød og steg det sammen med løgene.
6. Smuldrér nu boulionterningen i kødet og tilsæt de hakkede tomater.
7. Tilsæt salt, peber, paprika og laurbærblade og lad det simre 5 minutter under omrøring (middel varme).
8. Tilsæt ribsgelé og kulør.
9. Når kartoflerne er møre, hældes vandet fra, og de kommes over i en skål.
10. Smør, mælk, salt og sukker tilsættes, og det piskes med en elpisker til mosen er luftig.
11. Serveres straks og evt. med rødbeder og ribsgelé.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort