Kødboller i spicy tomatsauce

Antal portioner: 3

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Alle ingredienserne til farsen blandes sammen i en skål. Formes herefter til boller på størrelse med en golfbold. Steges på en varm pande i olivenolie.
2. Når kødbollerne er færdige afdryppes de på en tallerken og sættes til side, imens saucen laves. Løg og hvidløg svitses på panden, hvorefter krydderierne og citronsaften tilsættes. Til sidst tilsættes de hakkede tomater og vand, hvorefter det skal simre i 10 min. Smages til med salt og peber.
3. Spaghettien koges efter anvisning.
4. Spaghetti, kødboller og sauce røres sammen på panden og drysses med lidt friskhakket persille og serveres med det samme.

{{ count }} kommentarer

  • Hej Frank,
    Tak fordi du gjorde os opmærksomme. Opskriften er nu rettet :-)
    God dag til dig!

    Mummum
  • Hvilket løg skal man putte i saucen ? Det fremgår ikke af opskriften!

    Frank

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort