Kokosmakroner - opskrift med æggehvider og mørk chokolade

Antal: 12-13 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. 
2. I en skål piskes æggehvider med sukker, vaniljesukker og salt. Det skal blot piskes let sammen. 
3. Tilsæt kokos og vend det godt sammen med æggeblandingen. 
4. På en bageplade beklædt med bagepapir sættes små toppe af blandingen. 
5. Bages i ca. 12-16 min. alt efter din ovns styrke. Hold øje med dem efter 10 minutter, da de hurtigt få farve. 
6. Tages ud af ovnen og sættes til afkøling. 
7. Smelt chokolade i mikroovn eller over vandbad. 
8. Dyp hver kokosmarkron i chokolade og sæt tilbage på bagepapiret. Lad chokoladen størkne. 
9. Spises med det samme eller opbevares i en kagedåse. De kan også sagtens fryses ned. 

 

Kokosmakroner - opskrift med æggehvider og mørk chokolade

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort