Koldthævede boller med havregryn og kerner

Antal: 18 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Opløs gær i det kolde vand. 
2. Bland resten af ingredienserne i og rør det godt rundt. Dejen skal være klistret. Hvis den er for tynd, så tilsæt lidt ekstra mel. 
3. Dæk skålen til med husholdningsfilm og sæt på køl i minimum 6 timer. Gerne natten over. 
4. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. 
5. Tag skålen ud af køleskabet og form bollerne med to skeer. Sæt på en bageplade beklædt med bagepapir med et par cm. mellemrum. 
6. Bag bollerne på midterste rille i ca. 12-15 min. 
7. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist. 

Koldthævede boller med havregryn og kernerKoldthævede boller med havregryn og kerner

Koldthævede boller med havregryn og kerner

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort