Koldthævede boller med havregryn og kerner

Antal: 18 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Opløs gær i det kolde vand. 
2. Bland resten af ingredienserne i og rør det godt rundt. Dejen skal være klistret. Hvis den er for tynd, så tilsæt lidt ekstra mel. 
3. Dæk skålen til med husholdningsfilm og sæt på køl i minimum 6 timer. Gerne natten over. 
4. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. 
5. Tag skålen ud af køleskabet og form bollerne med to skeer. Sæt på en bageplade beklædt med bagepapir med et par cm. mellemrum. 
6. Bag bollerne på midterste rille i ca. 12-15 min. 
7. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist. 

Koldthævede boller med havregryn og kernerKoldthævede boller med havregryn og kerner

Koldthævede boller med havregryn og kerner

 

2 kommentarer

  • Hej Nana

    Vi har lige prøvet at lave opskriften en gang til for at tjekke om der skulle være fejl i den. Vores blev slet ikke flade. Følger du opskriften til punkt og prikke? Og lader du dejen koldthæve natten over?

    Kh
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Uanset hvor meget ekstra mel jeg kommer i er dejen tynd og flader bare ud som pitabrød i ovnen – hvad gør jeg forkert??

    Nana

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort