Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater

Antal personer: 3-4 

Print opskriften

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Placer bacon på en bageplade beklædt med bagepapir. 
2. Bag bacon i ovnen i ca. 10-15 min. indtil det er færdigstegt. Tag det ud af ovnen og lad det køle af. 
3. Skræl løg og hvidløg og hak fint. 
4. Krydr koteletterne med salt, peber og paprika. 
5. En pande varmes op med enten margarine eller olie. 
6. Steg koteletterne godt af, så de får god farve på begge sider. Tag dem herefter af panden og læg dem på en tallerken. 
7. Til den varme pande tilsættes lidt mere fedtstof og så tilsættes løg og hvidløg. 
8. Lad det sautere, indtil løgene bliver "gennemsigtige". 
9. Tilsæt herefter 1,5 dl. vand og én bouillionterning. Rør rundt, så bouillionterningen opløses. 
10. Tilsæt madlavningsfløde. Rør det hele godt rundt. Tilsæt 2 håndfulde skyllet spinat og drænede soltørrede tomater. Smag til med salt og peber. 
11. Placer nu koteletterne tilbage i panden. Lad det hele simre ved lav varme i ca. 5-8 min. 
12. Til sidst fordeles bacon på toppen. 
13. Server med ris eller bagte små kartofler. 

Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater

Koteletter i cremet sauce med spinat og soltørrede tomater

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort