Krydrede juleboller med appelsin og chokolade

Antal: 8-10 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Opløs gær i den lune mælk, cremefraiche og smør.
2. Tilsæt kanel, vanilje, kardemomme, gurkemaje, salt og sukker.
3. Riv nu appelsinskral af halvdelen af appelsinen, og pres saften ud af hele appelsinen. Tilsæt det i blandingen.
4. Tilsæt nu halvdelen af melet og ælt det.
5. Hak chokoladen meget groft og tilsæt det i dejen.
6. Rør nu det resterende mel i.
7. Drys mel på et bord, og form 8-10 boller.
8. Læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir - sæt dem gerne med 4-5 cm mellemrum - så får de lov at vokse lidt sammen :)
9. Lad dem lave tildækket (og gerne et lunt sted) i 1,5 time.
10. Pensel dem med æg og drys med sukker og hakkede nødder på toppen.
11. Bages ved 200 grader varmluft i 10-12 minutter.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort